Előfizetői tartalom

Miközben mindenki a harmadik oltással van elfoglalva, nagy gond lett a magyar átoltottsággal

Az adott ország lakosságának koronavírus elleni védekezőképességét elsősorban a vakcinák első és második dózisának beadása, illetve annak lakossághoz viszonyított aránya határozza meg. Ebből a szempontból az elmúlt hetekben sajnos nagyon rosszul teljesítünk, pedig most lenne itt az idő - a delta variáns erőteljes megjelenése előtt - a védelmi pajzs megerősítésére és a fertőzés terjedésének megelőzésére, ha az őszi nagyobb hullámot el akarjuk kerülni. Időközben érkeztek is szakértői javaslatok az átoltottság felpörgetésére, bemutatjuk azokat is.

Szinte leállt az első oltások felvétele/beadása Az elmúlt hetek a harmadik oltás beadásának lehetőségéről, az eljárásrend tartalmáról és az akció elindulásától voltak hangosak. A folyamat augusztus elsején indult és az első hivatalos adatokat a Koronavírus Tájékoztató Portál augusztus 2-án közölte is, majd ez az adatközlés kitartott még 5 napon keresztül, viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés