Előfizetői tartalom

Mostanában dől el, hogy mire képes a delta variáns a vakcinákkal szemben

Portfolio
A világon 203 980 078 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 314 007 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint. A delta variáns terjed a világban, és közben minden kormány igyekszik felpörgetni az átoltottságot. Szakértők viszont figyelmeztetnek: a nyájimmunitás elérése a vírussal szemben képtelenség. Közben az áttöréses fertőzéseket is figyelik a tudósok.

2021. augusztus 11. 18:41 Megosztás Újabb országban büntetik az oltatlanokat: fizetős lesz nekik a Covid-teszt Svájcban októbertől megszüntetik az ingyenes tesztelés lehetőségét azok számára, akik nem hajlandók beoltatni magukat a koronavírus ellen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés