Előfizetői tartalom

Megvan a gyógyszer, ami szinte teljesen megállítja a koronavírus szaporodását

Portfolio
Jelenleg minden figyelem a vakcinák alkalmazásán és hatásosságán van a koronavírus elleni küzdelem jegyében, azonban a legújabb felfedezés - melyben magyar kutatók is szerepet játszottak - egy új ellenszer sikerességére mutatott rá, klinikai vizsgálatokban. A dolog előnye, hogy a szer, nevezetesen az orrspray itthon is kapható kereskedelmi forgalomban.

A Portfolio is beszámolt a héten arról, hogy közzétették egy antiallergiás orrspray-vel kapcsolatos kutatás második fázisú vizsgálatának eredményeit, amelyek azt hivatottak bizonyítani, hogy hatékony a szer a koronavírus ellen. A Cebina és az Ursapharm Arzneimittel egy most megjelent tanulmányban az antihisztaminként ismert azelasztin-hidrokloridot kezdte el vizsgálni, amihez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés