Előfizetői tartalom

Nagyüzemben hamisították a BKV-bérleteket, letartóztatták őket

MTI
A budapesti nyomozók őrizetbe vettek két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy nagyüzemben hamisították a BKK bérleteket, ezzel több tízmillió forintos kárt okozva. A rendőrség és a közlekedésszervező társaság együttműködésének, valamint eddig nem használt technikai megoldásoknak köszönhetően a jövőben gyorsabban lebukhatnak a bérlethamisítók – áll a BKK közleményében.

A Budapesti Közlekedési Központ 2021 márciusában ismeretlen tettes ellen tett feljelentése alapján indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miután hamis tömegközlekedési bérletek bukkantak fel a fővárosban. A rendkívül jó minőségű hamisítványokat eredeti hőpapírra nyomtatták. A BRFK nyomozói a BKK-val együttműködve azonosították a két feltételezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés