Előfizetői tartalom

Valóban a fenntartható vállalatok a jövő vállalatai?

Portfolio
Milyen olyan zöld célokat tűzhet ki egy vállalat, amelyek valóban a fenntarthatóságot szolgálják? Mit tehet egy vállalat azért, hogy zöld céljait elérje? - ezekkel a kérdésekkel indította a Portfolio Sustainable World 2021 konferencia egyik kerekasztal-beszélgetését a moderátor, Kovács Emese, az MN6 Energiaügynökség WELL AP tanácsadója.

Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője kiemelte, hogy az üzletlánc évente 180 millió vásárlási tranzakciót kezel, több mint 600 helyszínen. Úgy véli, hogy nagy a felelőssége a vállalatnak akkor, amikor termékeket és szolgáltatásokat biztosít vásárlóinak. A termékek környezeti lábnyomát minimalizálni kell akár műanyagcsökkentéssel, az épületek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés