Előfizetői tartalom

Átalakul az energia világa, de a miénk is - Nagy lehetőségek előtt az energiaipar

Portfolio
"Arra kérnék mindenkit, hogy most gondoljon a gyermekeire, unokáira, unokaöccsére, unokahúgára. Azért tartom fontosnak, hogy innen indítsuk a beszélgetést, mert manapság rendkívül sok szó esik a technológiáról, teljesítményről, kapacitásról, rugalmasságról, de mindezek lényege a jövő. A gyermekeink jövője. Ráadásul ez már nem egy science fiction, a jövő elkezdődött és a gyermekeink ebben fognak felnőni." - kezdte előadását Endersz Frigyes az E.ON Hungária Csoport stratégiai igazgatója a Sustainable World 2021 konferencián.

Átalakul a(z energia) világ Sokszor elhangzik, hogy energiaátmenetben vagyunk – amelynek egyik meghatározó trendje az elektrifikáció -, és ez a folyamat átalakítja az energia világát. Itt azonban sokkal többről van szó: nem csak az energia világa, hanem a mindennapjaink alakulnak át, ahogyan élünk, a világ, ahogyan ma ismerjük - hangsúlyozta előadásában Endersz Frigyes....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés