FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Merre megy a magyar egészségügy? Fendler Judit, Végh Attila, Kóka János is válaszol a Portfolio konferenciáján

Portfolio
A pandémia csak átmeneti megingást hozott a magánegészségügyben, és úgy tűnik, középtávon a privát szolgáltatók nyernek a járvány alatti, járvány utáni világban. De pontosan mit is terveznek, mire készülnek, hogyan élnek együtt az állami rendszerrel? Ezekre a kérdésekre válaszolnak a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók tulajdonosai és vezetői az 5. Private Health Forum szakmai rendezvényünkön. Természetesen az egyik legfontosabb trend, a digitalizáció témáját sem hagyjuk ki, külön szekciót szentelünk ezeknek a kérdéseknek.

Több cikkünkben is bemutattuk már, hogy Magyarországon is egyre többen választják a magánegészségügyi szolgáltatókat gyógyulás céljából és így egyre nagyobbra nő a magánegészségügyi szektor. Most elérkezett az őszi konferencia időszak, és vele együtt az 5. Private Health Forum, a 2020-as online rendezvény után ezúttal újra van lehetőség személyesen találkozni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés