Előfizetői tartalom

Különleges, érmes borokkal készülnek a kiállítók a Budapest Borfesztiválra

Portfolio
Ebben az évben is speciális, díjakat, illetve érmeket nyert tételekkel készülnek a kiállítók a szeptember 23-a és 26-a között, a Budai Várban megrendezendő Budapest Borfesztiválra. Az idei rendezvény egyben különleges ünnep is, hiszen a jubileumi, 30. alkalommal nyitja meg kapuit az egyre inkább nemzetközi jelentőségűvé váló boros esemény. A három étvizedes múlt az időtálló együttműködésekre is ráirányítja a figyelmet.

Idén is a legszebb hazai borokkal, a magyar borászatok kínálatának legjavával várja az érdeklődőket a jubileumi, 30. alkalommal megrendezendő Budapest Borfesztivál. Az idei évben szeptember 23-a és 26-a között a Budai Várban megtartandó rendezvény valóban nagy múltra tekint vissza: az esemény 1991-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt akkor még a Vörösmarty téren...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés