Előfizetői tartalom

Digitális forradalom a magánegészségügyben: kik csinálják és pontosan mit is?

Portfolio
A magánegészségügy jövőjében is kulcsfontosságú szerepet tölt be a digitalizáció, amelynek a koronavírus-járvány is lendületet adott az elmúlt időszakban, amikor is az ügyfelek az online megoldások felé fordultak. Többek között ezen kihívásokról és lehetőségekről folytattak eszmecserét a piaci szereplők a Portfolio Private Health Forum 2021 rendezvényen.

Kovács Tamás Attila, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója vitaindító előadásában ismertette, hogy a lakosság megmutatta, hogy kiemelten fontosak számukra az egészségügyi megtakarítások, 2017 volt az első év, amikor az egyéni befizetések összege meghaladta a munkáltatóit, azóta az összes befizetés összege 33%-al nőtt, amit az egyéni befizetések közel 82%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés