Előfizetői tartalom

Tömegek szorulnak ki az állami egészségügyből és már sorban állnak a magánellátóknál

Csiki Gergely
A magyar magánegészségügy növekedésre van ítélve, a bővülés korlátja a szakemberek, orvosok létszáma lesz - jutottak erre a konszenzusra az 5. Private Health Forum című rendezvényünkön a legnagyobb klinikák vezetői, tulajdonosai. Jelenleg szinte minden nagyobb magánszolgáltatónál teljes a kapacitások kihasználtsága és ami újdonság, hogy a fekvőbeteg ellátásra is hatalmas az érdeklődés, sok esetben már itt is többhetes várakozások alakulnak ki. Meghatározó trend marad továbbra is a piacon a konszolidáció, a felvásárlások.

Mi hajtja a magánegészségügyet? És mik a korlátai? A Private Health Forum rendezvényeink hagyományosan egyik legfontosabb eleme a legnagyobb magánszolgáltatók kerekasztalbeszélgetése, amelyet ezúttal Végh Attila, nemzetközi kórházláncok igazgatásában tapasztalt menedzser moderált. A magánegészségügyi piac aktuális helyzetére vonatkozó kérdésre Rausz Attila, az F MEDICAL...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái