Előfizetői tartalom

MNB: ezt hozza a negyedik koronavírus-hullám a magyar gazdaságnak

Portfolio
Az eddigi járványhullámok fontos tapasztalata, hogy a gazdasági teljesítmény egyre kevésbé függött a lezárások, gazdasági korlátozások mértékétől - állapítja meg a Magyar Nemzeti Bank a héten közzétett inflációs jelentésében. A szakértők az oltások miatt eleve kevesebb beavatkozási igénnyle számolnak, ezért alapvetően optimisták, de hangsúlyozzák, hogy a negyedik járványhullám még így is bizonytalanságot jelent.

Budapest Economic Forum 2021 A Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Virág Barnabás is előad a Budapest Economic Forumon. Információ és jelentkezés A koronavírus negyedik hulláma már elkezdődött számos országban. A nyári hónapok végére a fertőzőképesebb delta variáns terjedése miatt több országban is elkezdtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés