Előfizetői tartalom

Lakossági napelemes pályázat: érdemes lenne több ponton módosítani a kiírást

Százas nagyságrendben érkeztek észrevételek és kérdések az augusztus végén társadalmi egyeztetésre bocsátott, 3-11,5 millió forint közötti támogatást kínáló lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési EU-pályázat felhívástervezetéhez. A lakosság és a napelemes szakma egyaránt jelentős módosításokat javasol, ezek szerint szerint a támogatások, a műszaki tartalom, valamint a finanszírozás terén több ponton feltétlenül érdemes lenne változtatni.

Mint korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, a vélemények, kérdések számos kategóriát, témát felölelnek, így a jogosultsági kör, a beruházási cél, a beruházás mérete és felosztása vagy az egy főre eső jövedelem számításának kérdése kiemelten foglalkoztatja a jellemzően lakossági hozzászólókat, akik között ugyanakkor például pályázati szaktanácsadót, projektmenedzsert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés