Előfizetői tartalom

Új katalógus segíti az energiamegtakarítási kötelezettségek teljesítését

Portfolio
Az új EKR katalógussal az elszámolható energiamegtakarítások kiszámítását  kívánjuk könnyebbé tenni, valamint a megvalósított beruházások, intézkedések bejelentését gyorsítani – mondta Horváth Péter János a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke a hivatal által közzétett új energiahatékonysági intézkedéseket felsoroló jegyzékével kapcsolatban.

Magyarország 2021. január 1-től Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszert (EKR) vezetett be. A tervek szerint a rendszer a nemzeti energiahatékonysági célkitűzés eléréséhez a 2030-ig évente szükséges új végsőenergia megtakarítás mintegy negyedével járulna hozzá. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke az Energiahatékonyságról szóló törvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés