Előfizetői tartalom

Túl drága csökkenteni a kibocsátásunkat? - "Nem számít, mert nincs B tervünk"

Portfolio
"A 21. század győztes stratégiája a fenntarthatóság, aki ebben korán mozdul, az győztesen fog kikerülni. Meglepett, hogy eddig mindenki hangsúlyozta, hogy a kibocsátáscsökkentési megoldások milyen drágák. Mindez nem számít. Nincsen B tervünk" - kezdte előadását Dr. Ács Barnabás, a Londoni Értéktőzsde, Fenntartható Befektetések és Finanszírozás területének globális értékesítési stratégiai igazgatója a Portfolio Energy Investment Forum konferencián.

Dr. Ács Barnabás, a Londoni Értéktőzsde, Fenntartható Befektetések és Finanszírozás területének globális értékesítési stratégiai igazgatója a klímaváltozás komolyságára hívta fel a figyelmet az adatokkal, 2021-ben 419 ppm (az egész milliomod része) volt a szén-dioxid mennyisége, a 18. századi 280-hoz képest. Ami megdöbbentő növekedési szempontból, hogy a teljes szén-dioxid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés