Előfizetői tartalom

Katasztrofális eredményt hoztak a vizsgálatok: többet ártanak, mint használnak a párásítók

MTI
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) első alkalommal ellenőriztette akkreditált laboratóriumával a légnedvesítők és aromadiffúzorok biztonságosságát, a húsz párásítóból mindössze három termék felelt meg a szerkezeti és villamossági követelményeknek, a többi tizenhetet a hatóság leparancsolja az üzletek polcairól - közölte az ITM.

Melegben a klímaberendezések, hideg időben a fűtés száríthatja a lakások levegőjét. A túlságosan száraz levegő növeli a fertőzések veszélyét, légzőszervi megbetegedéseket és köhögést okozhat, megviselheti a szemet és a bőrt. Az egészségkárosító hatások megelőzésére a jó minőségű, biztonságos légnedvesítők alkalmasak lehetnek. A hasonló elven működő diffúzorok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés