Előfizetői tartalom

Tíz százalékos béremelést ígért Orbán Viktor a sztrájkra készülő tanároknak

Portfolio
Most úgy látom, hogy jövőre 10 százalékos béremelésre van lehetőség, majd 2023-ban jöhet egy komolyabb bérrendezés a pedagógusoknál – mondta péntek reggel a Kossuth Rádióban Orbán Viktor. A kormányfő arról is beszélt, hogy jó esély van januártól a bruttó 200 ezer forintos minimálbérre, de egyelőre nincs megegyezés, ahogy a 13. havi nyugdíj 2022-es kifizetését sem lehet biztosra ígérni.

A rezsi rendkívül érzékeny dolog az olyan országok számára, mint Magyarország. Meg kell védenünk a rezsicsökkentést – mondta az Európában elszálló energiaárakkal kapcsolatban Orbán Viktor. A kormányfő szerint az üzemanyagárakon a magyarok is érzik a világpiaci energiaárak emelkedését. Szerinte a két hét múlva esedékes következő uniós csúcson is napirendre kell tűzni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés