FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus - A WHO szerint korántsem ért véget a járvány, Romániában felpörgött a lakosság immunizálása

Portfolio
Egyre több szomszédos országban és Európa új járványgócában, az Egyesült Királyságban is berobbanni látszanak az új koronavírus esetszámok, a negyedik járványhullám úgy tűnik, elérte a kontinenst, és a jelek szerint Magyarországot is. Itthon az egy héttel korábbi adatközléskor még csak 857 új esetről számoltak be, így egy hét alatt közel duplájára, 98 százalékkal 1701-re nőtt az új koronavírusos fertőzöttek száma, míg a halálozások száma egy hét alatt 175 százalékkal 44 főre emelkedett. A koronavírus-járványról szóló híreinket ebben a cikünkben szedjük össze kedden.

2021. október 26. 21:55 Megosztás Már Szlovákiában is lehet regisztrálni a harmadik oltásra Keddtől minden 55 éven felüli jelentkezhet a Covid-19 elleni harmadik oltásra, ha már eltelt fél év azóta, hogy megkapta a második dózist – közölte Zuzana...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés