Előfizetői tartalom

Kulcskérdés lesz a munkaerőhiány a kötelező oltás elrendelésénél a kereskedelemben

Portfolio
Szabadon választható lehetőségről van szó azzal, hogy a munkáltató elrendelheti dolgozói körében a koronavírus elleni oltás kötelezővé tételét - mondta a Portfolio megkeresésére Vámos György. Az Országos Kereskedelmi szövetség főtitkára szerint az, hogy a kereskedelemben milyen irányban mozdulnak majd el a cégek, az majd kiderül. A mérleg serpenyőjében a jelentős munkaerőhiány is benne lesz, de a végső döntést ma még nyilván nem lehet tudni.

Vámos György kiemelte: a Magyar Közlönyben fogják pontosítani az elrendelés feltételéit. Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 28. Itt a döntés: Magyarország bevezeti a kötelező oltás lehetőségét! 2021. 10. 28. Jön a kötelező oltás és a maszk - Te mit gondolsz a kormány lépéseiről? Szavazz! 2021. 10. 28. Kötelező oltás Magyarországon: 10 pontban a lényeg "Miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés