Előfizetői tartalom

Megérkezett a rendelet a kötelező oltás lehetőségének bevezetéséről

Portfolio
A kormány ígéretének megfelelően a csütörtökön ismertetett szigorító intézkedésekről már meg is jelentek a rendeletek este a Magyar Közlönyben. Ezek tartalmazzák a maszkviselés előírását a tömegközlekedésben, valamint a munkahelyeken a kötelező oltás lehetőségének bevezetését. Külön rendelet szól az állami alkalmazásban dolgozókról is.

Kötelező oltás a munkahelyeken A munkahelyek koronavírus elleni védelméről címet viselő rendelet kimondja, hogy célja: "annak biztosítása, hogy a munkaadók szervezeteinek javaslatára a cégek és vállalkozások jogot kapjanak arra, hogy a munkavégzés feltételeként előírják a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltás (a továbbiakban: védőoltás) felvételét a foglalkoztatottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés