Előfizetői tartalom

Finn cégbe fektet az OXO Technologies

Portfolio
Az OXO Technologies ma befektetési szerződést írt alá az iconicchain OY finn székhelyű technológiai társasággal. A szerződés szerint a társaság a befektetést szindikátusban hajtja végre három angyalbefektetővel összesen 1 millió euró értékben, amelyből az OXO Technologies az igazgatóság döntése alapján 700 ezer euró tőkeemelést eszközöl.

Az iconicchain OY szolgáltatása a pénzügyi szektor compliance, azaz szabályozásoknak való megfelelőségi folyamatait digitalizáló megoldás, amely blokklánc technológiára épül. Két fő termékük az iconIQ (vagy értékpapírokra szabva iconicSecurities) és az iconicChainServer. Az iconicSecurities az eszközfedezetű értékpapírok teljes életciklusát automatizálja, vagyis folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés