Előfizetői tartalom

Megdöbbentő eredményre jutott egy kutatás: a magyar oltatlanok tizede támogatja a kötelező oltást

Portfolio
Napvilágot látott egy kutatás, mely azzal foglalkozik, a magyar társadalmat mennyire viselte meg anyagilag illetve mentálisan a koronavírus-világjárvány, hogyan gondolkozunk a járványról, oltásokról, és milyen gazdasági, lelki állapotban készülünk a jövőre. A szeptemberben készített felmérésből kiderül többek között, hogy a magyarok 17 százaléka szerint ültetnek be chipet az oltásokkal, és az is, hogy szeptemberben a kötelező oltást a beoltottak 51 százaléka elutasította, de az oltatlanok 11 százaléka nem.

A Policy Solutions szeptemberben elvégzett kutatásának eredményeit a 24.hu publikálta, a kutatás a Friedrich-Ebert-Stiftung támogatásával készült. A kutatás fontosabb általános megállapításai: Tíz magyarból hat ellenzi a koronavírus elleni kötelező védőoltás bevezetését, ebben politikai megosztottság sincs. A kötelező oltást még azok sem támogatták, akik már be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés