Előfizetői tartalom

Irányítani fogja ügyfeleit a digitális térben az OTP Egészségpénztár

Csiki Gergely
A célunk az, hogy az egészségpénztár ne csak akkor jusson az emberek eszébe, amikor megtörténik a baj, hanem egy kiegyensúlyozott, egészséges élet része tudjon lenni - vallja Kovács Tamás Attila. Az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában arról is beszélt, hogy továbbra is az organikus növekedést tartják a további bővülés elsődleges útjának. A szakemberrel arról is beszélgettünk, hogy az emberek mire használják fel leginkább egészségpénztári befizetéseiket, milyen trendek láthatók a magánegészségügy piacán és hogy milyen fejlesztési tervekkel rendelkezik a pénztár.

Az egészségpénztári piacon régóta stagnál a létszám, viszont a befizetések jelentősen növekedtek. Ez a jövő útja is, a befizetések emelésén keresztül lehet növelni a torta méretét? A korábbi években is tapasztaltuk, de az elmúlt másfél év különösen bebizonyította, hogy a lakosság számára kiemelten fontos, hogy rendelkezzen egészségügyi megtakarításokkal, amiket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái