Előfizetői tartalom

Szorul a hurok a világ nyaka körül - Gyorsabb fenntarthatósági fordulatra van szükség

Portfolio
Ezen a héten rendezik meg a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozót, ahol a látogatók egyfelelől a fenntarthatósági vállalati megoldásokat ismerhetik meg, másrészt egy élményalapú kiállítási térben magáról a fenntarthatóságról kaphatnak információkat, valamint az iskolás csoportok egy interaktív bemutatón keresztül ismerhetik meg a klímaváltozás súlyát. Az expóval egyidőben zajlott, a mai napon már véget érő nemzetközi diplomáciai találkozó, ahol többek között politikai döntéshozók, a tudományos élet képviselői és nemzetközi szervezetek tisztségviselői is felszólaltak.

A Planet Budapest 2021 keretein belül megrendezésre kerülő Világtalálkozó során vezető politikai döntéshozók, a tudományos élet képviselői, nemzetközi szervezetek tisztségviselői, finanszírozási intézmények vezetői és a konkrét megoldásokat felvonultató vállalatok képviselői szólalnak fel különböző témákban. A találkozó legfőbb célja, hogy felgyorsítsák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés