Előfizetői tartalom

Ezért sem mindegy, milyen gyors a neted

Portfolio
Nem csupán az internet lett gyorsabb az elmúlt évtizedekben, hanem a rajta keresztüláramló adatmennyiség is jelentősen megnőtt. A korábbiakhoz képest hatalmas fájlok mozgatása, a sokszor párhuzamosan zajló online meetingek és a zökkenőmentes ügyfélkiszolgálás, valamint digitális fizetés korában a gyors és stabil internet továbbra is kulcskérdés a vállalkozások életében, amelyet a terjedő home office sem tesz zárójelbe.

Mára cégmérettől függetlenül elmondható, hogy az online megoldásokat használó vállalkozások számára a stabil és gyors internet működés elengedhetetlen, hiszen üzletmenetük folytonossága múlik ezen. Nem engedhetik meg maguknak, hogy megbízható internet nélkül legyenek. Azoknál a vállalkozásoknál, akik online leveleznek, webshopot üzemeltetnek, digitális megrendeléseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés