Előfizetői tartalom

Néhány magyar fürdő kizárta az oltatlanokat: örülnek neki a vendégek

Pozitív tapasztalatai vannak azoknak a fürdő és hotel üzemeltetőknek, akik újra kötelezővé tették a védettségi igazolványt a vendégeik számára. Csak rövid időre vagy egyáltalán nem esett vissza forgalmuk. Sőt, a vendégek a döntés miatt nagyobb biztonságban érzik magukat járványügyi szempontból. A koronavírus 4. hulláma persze abban az értelemben azért rajta hagyta a kéznyomát a szolgáltatókon, hogy nehéz megmondani, milyen évet zártak volna, ha nem emelkedik újra az esetek száma. Mindenesetre az általunk megkérdezett önkormányzati és magáncég is veszteséggel zárja 2021-et.

Érdemi visszaesést nem okozott a vendégforgalomban a védettségi igazolvány kötelezővé tétele - közölte Sívó Roland, az AquaWorld Resort létesítményigazgatója. November 5-e óta kötelező mind a szálloda, mind a fürdő vendégei számára, hogy igazolják a koronavírussal szembeni védettségüket. Ez az előírás bevezetése utáni második héten okozott néhány százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés