Előfizetői tartalom

Történelmi szigorítás Pécsen: vége az ingyenes parkolásnak számos zöld rendszámos autó tulajdonosának

Portfolio
A jövőben kizárólag tisztán elektromos autók parkolhatnak ingyen Pécsen, amelyhez ráadásul előzetesen regisztrálni kell a járművet tulajdonosának – írja az Index. A pécsi önkormányzat rendelete azt a célt szolgálja, hogy megvonják az ingyenes parkolás lehetőségét a zöld rendszámos, ám belsőégésű motorral is rendelkező autók tulajdonosaitól.

A portál kiemeli, hogy történelmi lépést tett a pécsi városvezetés, hiszen a baranyai megyeszékhely lett az ország első olyan települése, ahol a zöld rendszámmal rendelkező hibridek tulajdonosaitól megvonják az ingyenes parkolást. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy az új önkormányzati rendelet nem azonnal lép életbe, hanem a veszélyhelyzet megszűnése után.  A RENDELET...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés