Előfizetői tartalom

2022-es hosszú hétvégék és ünnepnapok: itt az év legfontosabb táblázata

Portfolio
2022. január 1-én hatályba lépett a munkarendről szóló rendelet, amely a kormány májusi bejelentése után júniusban a Magyar Közlönyben is megjelent. 2022 ünnepnapok terén is tervezést igényel, ezért ideje ismét szemügyre venni az év legfontosabb táblázatát, amely segítséget nyújthat a szabadnapok 2022-es megtervezésében. Mutatjuk, mikor lesznek ünnepnapok és hosszú hétvégék 2022-ben, illetve mikor esnek ünnepnapok 2022-ben hétvégére.

2022 munkaszüneti napok terén nem hozott jelentősebb változást; a mozgóünnepek, a hosszúhétvégék, illetve a szombati munkanapok miatt azonban mindenképpen érdemes legalább egy pillantást vetni az alábbi listákra és táblázatokra. A munkaszüneti napok 2022-es tervezése terén a szombati munkanapok 2022-es munkarendje az egyik legfontosabb tényező, amely a rendelet szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés