Előfizetői tartalom

Örökre oltásokat kell kapnunk néhány havonta? Szakértők szerint nehéz lesz kivitelezni

Portfolio
Egy éve még azt gondoltuk, hogy két oltással védettek vagyunk a koronavírus ellen, most azonban Izraelben már a negyedik adag vakcinát kezdik beadni – írja a New York Times. A lap járványügyi szakemberek véleménye alapján arról számol be, hogy a jövőben nehéz lesz kivitelezni a teljes lakosság beoltását néhány havonta.

A héten az amerikai járványügyi hatóság (CDC) is megváltoztatta eddigi gyakorlatát, két oltást már nem fogadnak el teljes védettségnek. Ez fontos változás, hiszen arra utal, hogy a jövőben is néhány havonta új oltásra lesz szükségünk. A New York Times közel egy tucat járványügyi szakemberrel beszélt a héten, akik arról beszéltek, hogy a jövőben nehézkes lesz a lakosság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés