Előfizetői tartalom

Megszólalt az egészségügyi szakértő: nem ússzuk meg a kötelező oltást

Portfolio
Nincs Magyarország olyan helyzetben, hogy megússza a kötelező oltást - nyilatkozta az ATV Start műsorában Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő, aki nem ellenzi a karantén lerövidítését abban az esetben, ha az intézkedés így is biztonságos marad, abban azonban nem adott igazat a kormánynak, hogy még lenne tartalék az egészségügyben.

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő az ATV Start című műsorának vendégeként kiemelte, hogy az eddigi ismeretek alapján az omikron tényleg enyhébb megbetegedést okoz, így kevésbé terheli meg az egészségügyet. Az új variáns magas fertőzőképessége miatt azonban fennáll a veszélye, hogy mindenki egyszerre esik ki a társadalomból, ez pedig az ország működőképességét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés