Előfizetői tartalom

Kimondták a magyar szakértők: nem mindenkinek kell a 4. oltás, de a Sinopharmot kapott 60 év felettieknek igen

Portfolio
„A 4. oltás általános bevezetése szakmailag nem indokolható a jelenlegi járványügyi helyzetben”, de három konkrét társadalmi csoport számára igen - áll abban az ajánlásban, amelyet több mint 20 egészségügyi szakértő, professzorok, biológusok, kutatók és gyakorló orvosok fogalmaztak meg a Konszenzus az Egészségért Kör (KEKSZ) tagjaiként és juttattak el vasárnap este a Portfolio szerkesztőségének.

Az anyag, amely teljes terjedelmében itt érhető el, rögzíti, hogy „Megfelelő tudományos bizonyítékok alapján Magyarországon is szükség van a 3. (emlékeztető - booster) oltásra a Delta és az Omikron vírus variánsok okozta súlyos COVID-19 megbetegedés ellen. Ezzel szemben a 4. oltás általános bevezetése szakmailag nem indokolható a jelenlegi járványügyi helyzetben.” ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés