Előfizetői tartalom

Úti célok jó idővel és paradicsomi partokkal - Így lehet télből a nyárba utazni karantén-kötelezettség nélkül

Portfolio
A járványügyi korlátozások miatt sokan elvetik azt az ötletet, hogy az itthoni szürkeség és a mínuszok elől a tomboló nyárba meneküljenek, pedig vannak olyan helyek a világon, amelyek karantén-kötelezettség és helyszíni tesztelés nélkül látogathatóak. Az Utazómajom listáján szereplő helyek között akad olyan is, ahol regisztráción kívül semmi más nem szükséges a beutazáshoz, míg másokon oltási igazolvány vagy előzetes tesztelés szükséges a szabad utazáshoz.

A Konzuli Szolgálat szerint Magyarország a világjárvány miatt nem javasolja a külföldi utazást, továbbá kéri, hogy vegyék figyelembe, hogy a légitársaságok a célország beutazási követelményeinél szigorúbb feltételeket is szabhatnak járataik igénybe vételéhez, ezért minden esetben javasolják utazás előtt a légitársaságoknál történő tájékozódást.  Maldív-szigetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés