Előfizetői tartalom

Így rendezi meg Magyarország a vizes-világbajnokságot - Váradi József és Oszkó Péter a bizottságban

Portfolio
A Magyar Közlöny keddi számában jelent meg a kormány határozata a 2022-es FINA Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság nyári hazai megrendezéséről. Varga Mihály pénzügyminiszternek pár hét alatt kell előteremtenie a világesemény költségvetési fedezetét, amelyet a hírek szerint jelentős anyagi kedvezményekkel szervezhet Magyarország.

Ennek lényege, hogy a kormány elfogadta a Magyar Úszó Szövetség javaslatát, így hazánk ad otthont a 19. FINA Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokságnak 2022. június 18. és július 3. között és egyúttal garanciát vállal az esemény megrendezésére. A bejelentésről itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 07. Budapest rendezi az idei vizes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés