Előfizetői tartalom

Tömegével tűnhetnek el a benzinkutak Magyarországon: íme az első áldozatok

Portfolio
Három benzinkút is bezárt Tolna megyében, ezzel 13 ezer ember maradt üzemanyag-ellátás nélkül - írja a Népszava. Az ok a benzánárstop miatti veszteség, amely a fokozódó kereslettel csak nőni fog. Mivel az üzemanyagok beszerzési ára várhatóan nő, nem lehet kizárni a benzinkutak jelentős számú bezárását - írja a holtankoljak.hu.

Üzemanyag-készleteik kifogytával mindhárom Tolna megyei kútját bezárja az Androméda Kft. - közölte a lappal Voll László ügyvezető-tulajdonos. Ezzel Őcsény, Bogyiszló és Szedres mintegy 13 ezer lakója üzemanyag-ellátás nélkül marad - fogalmazott. A kisvállalkozó azért kényszerül erre a lépésre, mert Orbán Viktor miniszterelnök szombati évértékelőjén bejelentette:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés