Előfizetői tartalom

Szép csendben fontos információk derültek ki: jön az szja-visszatérítés második köre

Portfolio
Tömegeket érintő lényeges információkat osztott meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az oldalán az szja-visszatérítéssel kapcsolatban. A tematikus oldalán ugyanis összegezte azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket a februári kiutalás kapcsán érdemes tudni. Azt is tisztázta az adóhatóság, hogy mi a teendő akkor, ha a jogosult nem ért egyet a kiutalt összeggel vagy nem kapott szja-visszatérítést februárban. Ez utóbbi akár 400-500 ezer embert is érinthet.

Február 14-én lejárt az szja-visszatérítés kiutalásának első határideje. A Portfolio-hoz befutó olvasói levelek és megkeresések, valamint az adóhatóság információs vonalának leterheltsége arra utal, hogy sokan hiába várták a családi adóvisszatérítést, nem kapták meg a bankszámlájukra a kormány által kommunikált február 14/15-i határidőig, automatikusan. Gulyás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés