Előfizetői tartalom

Agrárminiszter: A háború terhet ró ránk

Portfolio
Az elmúlt két évben az ország a koronavírussal küzdött, a háború újabb terhet ró ránk, amely során is folyamatosan biztosítani kell, hogy az ország elegendő és biztonságos élelmiszerhez jusson - mondta Nagy István agrárminiszter egy, az Agrár Széchenyi Kártya eredményeiről szóló sajtótájékoztatón. A tárcavezető szerint az agrárium további, fokozott ütemű fejlesztése érdekében a finanszírozási stabilitás, az ágazat napi forrásigényének kielégítése és a Vidékfejlesztési Program fejlesztéseinek megvalósíthatóságát segítő pénzügyi eszközök rendelkezésre állása kulcskérdés.

Nagy István agrárminiszter kiemelte, hogy számos nehézséget jelentett az elmúlt időszakban a koronavírus-járvány, amelyet épphogy leküzdött az ország és új terveket kezdett volna szőni, kitört a szomszédos országban a háború, ez pedig újabb felelősséget, terhet ró az országra a nehezített körülmények között. A Covid idején is biztosítani kellett az ország megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés