Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború: jönnie kell majd egy gazdasági akciótervnek

Portfolio
Szijjártó Péter várakozása szerint az orosz-ukrán háborúnak komoly gazdasági hatásai lehetnek. Ezt a külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara külgazdasági évnyitó konferenciáján mondta. Parragh László, az MKIK elnöke köszöntőjében pedig azt emelte ki, hogy nagyon sok vállalkozás van, amely közvetlenül érintett az ukrán-orosz konfliktus miatt.

A háborúnak nyilvánvalóan komoly gazdasági hatásai lehetnek, hiszen zajlik a világpolitikai szövetségek átrendeződése, ez pedig a világgazdasági status quo megbomlást is jelenti - mondta Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, aki kiemelte, hogy korábban évek teltek el bomlás nélkül, most két év alatt másodszor történik ez meg, ezért új világgazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés