Előfizetői tartalom

A háború várható gazdasági hatásai - Hogyan rakjunk rendet az információk kavalkádjában?

Néhány fontos szempont, hogyan érdemes értelmezni, értékelni a háború gazdasággal kapcsolatos híreit. Öntjük át a szitánkon a híreket, megpróbáljuk belőlük kiválogatni a hihetőnek és relevánsnak tűnő információkat. Az értékesnek tűnő rögöcskékből szeretnénk összerakni, mi is történik, hogyan fogja ez átalakítani a világunkat. Érdemes ilyenkor a hatásvizsgálat készítés békeidőben unalmas logikáját használnunk, ez segíthet értelmezni, mi is történik, mire érdemes figyelnünk, készülnünk.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés