Előfizetői tartalom

Újabb autómárkával bővül az AutoWallis kiskereskedelmi portfóliója

Portfolio
Tovább folytatja növekedését és bővíti a csoport által a kiskereskedelemben értékesített autómárkák számát az AutoWallis, miután belép a SsangYong hazai kiskereskedelmi piacára. A dél-koreai márkát az AutoWallis kizárólagos importőrként a magyar mellett három régiós piacon már képviseli, de eddig kizárólag a nagykereskedelemre koncentrált. A lépés jól illeszkedik a csoport stratégiájába, melynek célja, hogy az akvizíciók és üzletfejlesztések mellett organikusan is tovább növekedjen, így a már képviselt márkákat a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt a kiskereskedelem terén is egyre több országban tegye elérhetővé.

A magyar piacon az egyik legdinamikusabban fejlődő autómárka kiskereskedelmi piacára lép be az AutoWallis, miután a csoporthoz tartozó budapesti, Váci út 175. szám alatt található autószalonban mostantól a Maserati, Isuzu és BMW Premium Selection mellett a SsangYong teljes modellpalettája is elérhető az autóvásárlók számára. A csoport 2012 óta képviseli a SsangYongot, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés