Előfizetői tartalom

Jövő csütörtökön lesz az év egyik legmeghatározóbb járműipari konferenciája gyárlátogatással

Portfolio
A járműiparban a koronavírus-járvány után már-már hurráoptimizmus uralkodott, azonban épphogy csak fellélegzett, újabb kihívásokkal kell szembenéznie. Vajon milyen stratégiát választ a szektor az orosz-ukrán háború által okozott akadályok leküzdésére? Milyen fejlesztéseket terveznek a járműipari vállalatok, beszállítók versenyképességük megőrzésére? Milyen lehetőségek rejt a digitalizáció, a gyártászöldítés és a termeléshatékonyság növelése? Ezekre a kérdésekre is válaszokat adnak az ágazat meghatározó szereplői április 7-én és 8-án a Járműipar 2022 konferencián, amelyre a Portfolio és a MAGE közösen várja a járműiparban aktívan tevékenykedőket és a piac iránt érdeklődőket. Az előadások és az izgalmasnak ígérkező kerekasztalbeszélgetések mellett a szakmai programot idén először gyárlátogatások is kísérik, amelyeket nem érdemes kihagyni.

A járműipari szektor legfontosabb jelenségeit helyezi nagyító alá és kihívásaira keres megoldásokat a szakma krémjének részvételével a Portfolio hibrid formában - részben a kecskeméti Four Points by Sheraton hotelben, részben online - megrendezésre kerülő konferencia. A szakmai programot követően a szállás is biztosított, így nem érdemes senkinek sem hazasietnie: vacsorázzon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái