Előfizetői tartalom

4iG: tovább robog a digitalizációs úthenger a járműiparban

Portfolio
Az Ipar 4.0 egy nagy massza, nem igazán van jó definíciója, viszont az, hogy hová szeretnének eljutni a járműipari cégek a digitalizáció és az automatizáció területén, az egyértelműen látszik - mondta a Portfolio-nak Gém Péter, a 4iG szakértékesítési és üzletfejlesztési igazgatója, aki azt is elárulta, hogy rendszerintegrációs szemmel mi kell a szintlépéshez, vagyis ahhoz, hogy az Ipar 5.0 előkapujába érjünk. Amennyiben többet megtudna a témáról, nem érdemes kihagyni a Portfolio-MAGE Járműipar 2022 konferenciát sem, amelyre Gém Péter egy izgalmas előadással készül a vállalatok digitális rendszereinek összehangolásának előnyeiről, valamint az adatszintű automatizálásról.

Portfolio-MAGE Járműipar 2022 Jelentkezzen még ma a konferenciára! Információ és jelentkezés A világ nem volt felkészülve a koronavírus-járványra, amelyből épphogy csak kilábalt a gazdaság, újabb kihívással, az orosz-ukrán háború hatásaival kell megküzdenie. Rendszerintegrátorként, a 4iG most mit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés