Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság ma újabb kötelezettségszegési eljárásokat indít Magyarország ellen

Portfolio
Az Európai Bizottság felszólítja Magyarországot, hogy tartsa be a közbeszerzési irányelveket - áll az Európai Bizottság mai közlésében. Egy másik döntésében a Bizottság úgy határozott, hogy indokolással ellátott véleményt küld Magyarországnak a magyar hatóságok által bevezetett előzetes értesítési rendszerrel kapcsolatban, amely megakadályozhatja az építőanyagok exportját - írja a közlemény.

A különböző ágazatokat és szakpolitikai területeket érintő kötelezettségszegési eljárások célja, hogy a tagállamok a polgárok és a vállalkozások érdekében teljes mértékben és megfelelően alkalmazzák az uniós jogszabályokat. Az Európai Bizottság elsősorban párbeszéd útján próbálja meg rendezni a problémákat az érintett tagállamokkal. Amennyiben a helyzetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés