Előfizetői tartalom

Oszkó Péter: öngyilkos dolog most szuverenitási kérdést csinálni az EU-s feltételek teljesítéséből

Portfolio
Hamarosan jön a Portfolio Checklist pénteki adása. Napi podcastünk mai epizódjában vendégünk lesz Oszkó Péter volt pénzügyminiszter, akivel az egyre feszülő költségvetés problémáiról beszélünk majd, de emellett az is kiderül, hogyha most kéne betöltenie a pénzügyminiszteri posztot, mi lenne az első intézkedése. Emellett természetesen a ma napvilágot látott, 15 éves inflációs csúcsról is szó lesz a műsorban.

Frissítés! Adásunk megjelent, erre a linkre kattintva meg is lehet hallgatni! Délután négy óra körül érkezik a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének pénteki adása. A műsor első részében a magyar költségvetés előtt álló kihívásokat és kockázatokat vesszük sorba Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszterrel, az OXO Holdings igazgatóságának elnökével, akivel lapunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés