Előfizetői tartalom

Menet közben cserélt kereket több mint 1 millió ügyfélnek az OTP Bank

Portfolio
Több mint száz munkavállaló, az agilis módszertan és az ügyfeleknek hagyott kellő idő kellett ahhoz, hogy zökkenőmentesen történjen az átállás az OTP Bank új applikációjára. Az új MobilBank, amelynek a lakossági SmartBank március 24-én adta át végleg a helyét és amelyben több, mint 1 millió ügyfél kezeli napi pénzügyeit– a visszajelzések alapján megelégedéssel. Az új alkalmazás a legnagyobb magyar banki applikáció lett, a váltás a számokat tekintve is a legtöbb felhasználót érintő magyar banki átállás volt.

„Technikai fennakadás nélkül, zökkenőmentesen, mondhatni, szinte észrevétlenül történt meg a lakossági SmartBank lekapcsolása, és a kivezetés napjára aktív lakossági ügyfeleink 90 százaléka már regisztrált a Digitális Szolgáltatási Szerződésre, több mint 80 százalékuk pedig használatba is vette az új mobilalkalmazást” – mondta el Kökény-Majer Anita, az OTP Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés