Előfizetői tartalom

Új arcok, régi nevek: alakul az ötödik Orbán-kormány végleges névsora

A finiséhez érhettek az ötödik Orbán-kormány régi és új tagjaival történő egyeztetések. A Portfolio-hoz eljutott, több forrásból is megerősített információk arra utalnak, hogy valóban lesz érdemi változás a minisztériumi struktúrában és feladatokban. Új emberhez kerül például az egészségügy, a közoktatás, változik a gazdaságstratégia felügyelete és alakítása, de úgy néz ki, hogy az EU-s ügyekért is külön miniszter felel majd.

Már csak néhány nap és hivatalosan is ismertetik az új kormány névsorát. A parlament hétfői alakuló ülésén Áder János köztársasági elnök hivatalosan is felkérte Orbán Viktort a kormányalakításra. Ha a 4 évvel ezelőtti időzítésből indulunk ki, akkor ettől a naptól számítva 10 napon belül nyilvánosságra kerülnek az új kormánytagok nevei. 2018-ban ugyanis az államfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés