Előfizetői tartalom

Szijjártó Péter: a Paks 2 projekt radikális felgyorsítására van szükség

Portfolio
A jelenlegi energiaellátási helyzet megnöveli a paksi beruházás jelentőségét, és ezért a projekt radikális felgyorsítására van szükség, hogy 2030-ra üzembe helyezhető legyen a létesítmény – jelezte ma reggel a parlament Gazdasági Bizottsága előtti meghallgatásán Szijjártó Péter. Az ülés végén 10 igen és 2 nem szavazattal alkalmasnak tartotta a bizottság a miniszterjelöltet a miniszteri posztra.

A külgazdasági és külügyminiszter-jelölt a Facebook élőben közvetített eseményen utalt rá, hogy ezért is kerülnek a Külgazdasági és Külügyminisztérium hatáskörébe az új reaktorok megépítésével kapcsolatos feladatok és amint tegnap már beszámolt róla, a KKM csapatát erősíti Süli János, a paksi bővítésért eddig felelős tárca nélküli miniszter is. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés