Előfizetői tartalom

Tiborcz István: Továbbra is aktívan keressük a befektetési lehetőségeket 

Rekorderedménnyel zárta a BDPST Group a tavalyi évet - nyilatkozta a Portfolio-nak adott interjújában Tiborcz István. A cégcsoport többségi tulajdonosa szerint ez is bizonyítja, hogy a társaság nagyon jó formában van, most érett be az elmúlt évek munkája. Arról is beszélt, hogy hosszú távra köteleződtek el pénzügyi befektetőként a Gránit Bank megvásárlásával - a befektetés a stratégia első lépése volt, ezt további, előkészítés alatt állók követik majd. Ebbe illeszkedik a Diófa Alapkezelő akvizíciója is. Hosszú távú versenyképességük kulcsát az innovációs és technológiai újításokban látja. Továbbra is aktívan keresik a befektetési lehetőségeket, amelyet elmondása szerint a BDPST Group organikus növekedésének köszönhetően tehetnek meg.

Hogyan látja a jelenlegi gazdasági kilátásokat, tekintettel arra, hogy a Covid utóhatásai csak most ülnek el, a háború és a szankciók már éreztetik hatásaikat, emelkedő pályán az infláció, közben energiakrízis is kibontakozott? Tiborcz István: Megértem a pesszimizmusát, de nem teljesen osztom. A Covid-járvány és annak hatásai elhúzódtak, aminek a következményeit leginkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés