Előfizetői tartalom

Jöhetnek az új magyar nemzeti bajnokok

Portfolio
Színvonalas előadásokkal és tartalmas panelbeszélgetéssel rendezte meg a Portfolio a Kelet-magyarországi Gazdasági Fórumot Tiszaújvárosban a Tisia Hotelben. Az érdeklődők a magyar gazdaság kilátásai mellett megismerhették a hazai kis- és közepes vállalkozások fejlesztési és tőkefinanszírozással kapcsolatos lehetőségeit, továbbá betekintést nyerhettek a kintlévőségkezelés folyamatába. A konferencia egy panelbeszélgetéssel zárult, amelyen a vállalkozásokat érintő kihívásokat és lehetőségek érintették a résztvevők, akik szerint kiemelt figyelmet kell fordítani a digitalizációra. A Hiventures és az Intrum támogatásával megvalósuló rendezvényhez szakmai segítséget nyújtott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programja.

Madár István, a Portfolio vezető elemzője előadásában átfogó képet nyújtott a hazai gazdaság kilátásairól, amelynek az orosz-ukrán háború kitörése előtt is voltak kockázatai. Az alapforgatókönyv a gyors felpattanás folytatódása volt, feszültségekkel. Példaként említette az infláció reálkereslet-mérséklő hatását, a magas infláció (kamatok) miatt dráguló...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái