Előfizetői tartalom

Vízkorlátozást rendeltek el Jászberényben

Portfolio
Rendkívüli ülésen fogadta el a jászberényi képviselő-testület a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vízkoráltozási tervezetét - írja a Blikk. Az eseményen Kocza Imre, a TRV Zrt. főmérnöke elmondta, a kutak vízhozama egyre csökken, ezért valamilyen intézkedést mindenképpen tenni kell annak érdekében, hogy garantálni tudják a biztonságos ellátást.

A korlátozás során reggel hat és este 10 óra között locsolási tilalom lépett érvénybe, ezzel együtt tilos a járdák és utak mosása, az automata öntözőrendszerek működtetése, járművek tömlős mosása és az úszómedencék töltése. "Az előző esztendőig nem voltak ellátási gondok. Tavaly januárban az önkormányzattal közösen két víztermelő kutat újítottunk fel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés