FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Vidéken terjeszkedik tovább az egyik legnagyobb magyar magánklinika

Portfolio
Újabb vidéki bővülést jelentett be a TritonLife csoport. A társaság közleménye szerint a napokban zárták a veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság akvizícióját, illetve az új veszprémi TritonLife (Partner Medical) szakorvosi centrumra építve hamarosan megnyitják veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek majd, továbbá már dolgoznak a veszprémi egynapos sebészetük tervein.

Private Health Forum 2022 A TritonLife ott lesz a Portfolio szeptember 7-i egészségügyi fórumán. Részletek itt: Információ és jelentkezés A közlemény szerint a Partner Medicalnál több, mint 30 szakorvos látja el az általános belgyógyászati, kardiológiai, neurológiai, urológiai, endokrinológiai, diabetológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés