partner medical
Gazdaság

Vidéken terjeszkedik tovább az egyik legnagyobb magyar magánklinika

Portfolio
Újabb vidéki bővülést jelentett be a TritonLife csoport. A társaság közleménye szerint a napokban zárták a veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság akvizícióját, illetve az új veszprémi TritonLife (Partner Medical) szakorvosi centrumra építve hamarosan megnyitják veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek majd, továbbá már dolgoznak a veszprémi egynapos sebészetük tervein.
A TritonLife ott lesz a Portfolio szeptember 7-i egészségügyi fórumán. Részletek itt:

A közlemény szerint a Partner Medicalnál több, mint 30 szakorvos látja el az általános belgyógyászati, kardiológiai, neurológiai, urológiai, endokrinológiai, diabetológiai, felnőtt-, és gyermek bőrgyógyászati, ortopédiai, proktológiai, érsebészeti, kézsebészeti, általános sebészeti, szemészeti, szülészet-nőgyógyászati, ultrahang diagnosztikai, dietetikai, neurofiziológiai, reumatológiai, traumatológiai, és citológiai-hisztológiai szakrendeléseket.

Emlékezetes, a csoport múlt héten jelentette be a TritonLife kórház és szakrendelő hálózat indulását. Haraszti Péter, a TritonLife alapítóvezérigazgatója a keddi bejelentés kapcsán úgy fogalmazott, hogy

a vidéki hálózat építésének és fejlesztésének óriási jelentősége lesz, nemcsak az ügyfelek közvetlen ellátásában, hanem az akár magán-, akár állami biztosítói és finanszírozói szektor kiszolgálásában.

Kaposvári egységeink fedik a Balatontól délre eső területet, Veszprém pedig kiváló földrajzi adottságainál fogva ideális a Balatontól északra található nagyobb régió ellátásának megszervezéséhez - tette hozzá a vezérigazgató.

Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke, és szakmai stratégiájának irányítója pedig arról beszélt, hogy keresni kell a szimbiotikus elemeket az állami ellátó rendszerrel is, segítve az állam erőfeszítéseit is az egészségügyben.

Szeptember 7-én jön a magyar magánegészségügyi szektor legfontosabb és legnagyobb fóruma. Most érdemes jelentkezni:

Most kezdjük elérni azt a méretet, mikor a járó-, és fekvő szakorvosi ellátás valódi, rendszerszintjén történő integrációjáról kezdhetünk beszélni - fogalmazott. Budapesten (2) és Budaörsön (1) kívül többek között Debrecenben (1) Szegeden (1) és Kaposváron (1) már működnek a TritonLife Magánkórházak, és a közelmúltban megnyitott az egri TritonLife Medical Center is. Ebbe a fejlesztési sorba illeszkedik a most bejelentett Veszprém megyei tranzakció és fejlesztés - emlékeztet a közlemény, amely azt is ígéri:

hamarosan újabb fontos lépésekről számolnak be.

Címlapkép forrása: Partner Medical

Péntektől drágábban tankolhatunk
Caj beszed Tajvan
iskola gyerekek
GettyImages-1357214869
Tematikus PR cikk
Díjmentes online előadás
Hogyan működik a tőzsde, mik az alapok, hogy válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
Díjmentes online előadás
Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Model Validation Quantitative Analyst

Model Validation Quantitative Analyst
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. október 4.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
iskola gyerekek