Előfizetői tartalom

Pokoli árrobbanás: drasztikusan nő a belföldi nyaralás ára

Portfolio
Tavalyhoz képest jellemzően átlagosan 15,4 százalékkal növekedtek a vendégéjszaka árak egy fő részére a legnépszerűbb településeken, 2019-hez viszonyítva ez akár 36 százalékos drágulás is lehet – derült ki a Szallas.hu friss összeállításából. A legkeresettebb úti célok közül Hévízen és Balatonfüreden kell a legtöbbet fizetni átlagosan egy éjszakáért. A legkedveltebb desztinációk között Hajdúszoboszlón a legkisebb az áremelkedés tavalyhoz képest, Egerben pedig átlagosan fél százalékkal csökkent egy éjszaka ára egy főnek.

A Szallas.hu-n leadott foglalások alapján rangsorolt top hazai úti célok élén Siófok, Hajdúszoboszló, Eger, Balatonfüred és Budapest sorakoznak. Őket követi Gyula, Hévíz, Szeged, Zalakaros és Pécs. Közülük Zalakaroson (+36,35%), Gyulán (+34,61%), Budapesten (+34,26%) és Hévízen (+33,7%) a legnagyobb az árkülönbség az idén egy főre eső éjszakánkénti díj és a 2019-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés